Your cart

Testimonials

”I could not have done this without the help of Bianca. She changed my outlook on nutrition and I feel amazing. I achieved my goals and much more! She is very patient and all time available for help. Also, the food was amazing!” Jakub

before and after _n

9 Comments

 • Reply
  Ambara de Baets
  January 8, 2014 at 1:54 pm

  Ik ben heel blij dat ik besloten heb het DETOX programma met Bianca te volgen. Het was een onvergetelijke ervaring mede dank zij de professionele en zorgzame ondersteuning van Bianca, de lekkere recepten en de vele waardevolle informatie die ze doorgeeft.

  Om dit alleen te doen lijkt me heel lastig, want het is op zich best wel intensief.

  Het was een echte deep cleaning, ben een paar kilo’s kwijt, hoewel dat niet mijn eerste bedoeling was, en ik heb er waardevolle kennis en tips aan overgehouden die ik in mijn dagelijkse routine heb ingebouwd. Een aanrader voor iedereen!

 • Reply
  Sanne N.
  January 9, 2014 at 9:13 am

  Dankzij de goede begeleiding van Bianca was mijn detox een makkie! Ik ben heel blij dat ik haar heb ingeschakeld, een detox zonder begeleiding zou ik echt afraden. Bianca was altijd bereikbaar en heeft me alles duidelijk uitgelegd.

  Ook de tips om een gezonde levensstijl aan te houden waren enorm waardevol, ze weet altijd goede/lekkere alternatieven, zelfs voor mijn geliefde mayonaise.

  Dankjewel Bianca, zonder jou had ik het niet gehaald!

 • Reply
  Chantal
  January 11, 2014 at 10:07 pm

  Ik ben zo blij met Bianca. Ik ben (eindelijk!) van mijn acne af en ik en ben afgevallen zoals volgens plan. Niet snel, maar wel op een gezonde manier. En nog leuk ook! Ik heb zoveel van haar geleerd en ze heeft me zulke lekkere recepten gegeven. Bianca is een topcoach en erg gepassioneerd in haar werk. Dank je wel!!

 • Reply
  Ambara de Baets
  January 17, 2014 at 11:54 am

  Nu, 4 weken nadat de DETOX kuur is afgelopen, weeg ik nog steeds 2 tot 3 kilo minder, wat mezelf verbaast omdat ik van nature al vrij tenger ben. Het ziet er echt naar uit dat ik overtollige darmballast ben kwijtgeraakt, en dit was eigenlijk ook de hoofdreden waarom ik de DETOX wou doen, want ik eet niet minder dan voordien. Heeft als aangenaam bij-effect dat ik weer goed pas in mijn jeans van 3 jaar geleden..

 • Reply
  Felicia
  January 17, 2014 at 12:01 pm

  Ik wil Bianca bedanken. Ze heeft me zo goed en persoonlijk geholpen. Ik was al jaren op zoek naar een ‘gezonde’ manier van eten, maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Zoveel spreekt elkaar tegen! Ze heeft uitgebreid met me gekeken wat werkt voor mij (wensen en levensstijl). Voel me nu fit en ben niet meer om 16.00 moe. Ook ben ik de gewenste 4 kilo afgevallen. Haar regeltjes zijn goed toepasbaar en zal ik mijn even lang blijven doen. Dank je wel daarvoor.

 • Reply
  Lotte
  January 29, 2014 at 12:10 pm

  Duidelijk, gee poeha of dingen die ik zelf kan googlen. Vriendelijk, keigoede informatie, persoonlijk en resultaat! Top wijffie!

 • Reply
  Malaika
  February 13, 2014 at 4:18 pm

  Bianca, ontzettend bedankt! Je hebt mij door middel van je recepten en alle informatie die je mij hebt gegeven laten zien dat gezond eten ontzettend lekker en leuk kan zijn. Ik heb er nu plezier in om iets gezonds klaar te maken. De tarwegrasshots en ik zijn onderhand beste vrienden en het droogborstelen gaat als vanzelf zodra ik opsta. DETOX Amsterdam is een aanrader voor iedereen die op een bijzonder gezonde manier naar eten wil leren kijken. Bedankt!

 • Reply
  Barbara
  March 11, 2014 at 1:34 pm

  Ik ben heel blij met Bianca. Ze heeft zo veel kennis, echt ongelofelijk. De detox ging bij mij goed, alleen de eerste dagen voelde ik mij niet goed. Dankzij Bianca’s hulp en advies heb ik de detox goed doorlopen en ben ik een paar kilo kwijtgeraakt. Haar tips zijn praktisch, duidelijk en vooral makkelijk toepasbaar. Bianca deelt echt haar kennis, legt niets op en ik vind haar daarnaast ook nog eens een hele leuke persoonlijkheid. Team Bianca!

 • Reply
  Rkia
  March 11, 2014 at 2:08 pm

  Ik volg The Green Creator al een tijdje en toen ik de Detox Cursusavond in de Tarwegraskoning bezocht waar Bianca vol passie en kennis vertelde over detoxen was ik om: ik ga het doen! Citroenwater drinken en oil pulling deed ik al, maar ben de volgende dag ook direct gestopt met vast voedsel tot 12.00 uur en tot die tijd alleen smoothie’s te drinken.

  Voor de detox begon was ik bang voor honger en moeheid, maar dat was voor niets. Al vanaf dag 1 voelde ik me super energiek! Ik had geen opgeblazen gevoel meer en een rustige huid. Problemen waar ik normaal gesproken vaak last van heb.

  Het merendeel van de recepten waren overheerlijk en makkelijk te maken en ik heb geen dag honger gehad. Zelfs zonder de tussendoortjes!

  Nu, een maand na de detox, voel ik me nog steeds superfit. Ik eet (bijna volledig) glutenvrij en veganistisch en droogborstelen behoort nu ook tot mijn dagelijkse routine.

  Bianca is ook een geweldige coach die je met kennis en enthousiasme bijstaat en alle vragen op elk moment beantwoord. Daarom raad ik ook iedereen aan een keertje Amsterdam Detox te doen. Je leert zoveel over gezond leven en zult aan den lijve ondervinden wat de voordelen ervan zijn. Mijn volgende detox staat al op de planning!
  Rkia

 • Leave a Reply